RIK Álomvár népszerű

Hangulatos műsorral búcsúzott negyvenhét gyermek az isaszegi Álom-Vár Bölcsődéből. A ballagó bölcsődések és felkészítőik idén is nagy örömmel vettek részt az ünnepi műsor bemutatásában.

Idén negyvenhét kisgyermek intett búcsút az isaszegi bölcsődéjének, ahol ők is biztos alapot kaptak ahhoz, hogy az óvodás éveikben könnyen menjen a közösségbe való beilleszkedés. Az MPE OCM fenntartásában működő isaszegi intézményben eltöltött évek a tapasztalatok alapján nagyban megkönnyítik a gyermekek számára, hogy az óvodai évek is minél örömtelibben teljenek számukra.

„Az ünnepi műsor bemutatása hatalmas feladatot jelent a hároméves korosztálynak, de a ballagó gyermekek és a kisgyermeknevelők örömteli izgalommal készülődnek az eseményre. Egész évben nagyon sok kézműves feladatot végzünk, hogy minél jobban felkészítsük őket az óvodai évekre, de egyházi intézmény lévén bibliai történeteket is megismernek a hozzánk járó gyermekek, igyekszünk minden területen jó példával előállni a nevelésükben a korszerűen felszerelt épületünkben” – fogalmazott Bulyákiné Virág Judit, intézményvezető.

Szeptembertől a bölcsőde életében komoly feladatokkal teli év indul, hiszen a nagy érdeklődés miatt hat csoportszobával, teljes kihasználtság mellett fog működni az isaszegi intézmény.

RIK Álomvár 2022/06

Bejegyzés megosztása

Facebook
Hírek