Játszócsoport

Álom - Vár Bölcsőde Játszócsoport

Ez a szolgáltatás a bölcsődei férőhely telítettsége miatt jelenleg nem működik!

Játszócsoport szolgáltatásunkat hétfőtől péntekig, 9:00–12:00 óráig vehetik igénybe a kisgyermekes családok. Havi tervezet köré épül fel az itt eltöltött idő, mely szerint heti rendszerességgel ismétlődnek a napi tevékenységek.

A játszócsoport biztonságos, családias környezetben működik, ahol az első lépések zajlanak a külvilág és a társak felé. A gondosan felszerelt minőségi játékeszközök segítik a kisgyermek testi-lelki harmonikus fejlődését. A délelőtt folyamán a játszócsoportban egy tapasztalt kisgyermeknevelő tölti be a háziasszony szerepét. Várja a gyermekeket és szüleiket, aki a megfelelő szakmai tudás mellett személyes tapasztalatokkal is rendelkezik a gyermeknevelésről. A szakképzett kisgyermeknevelő nevelési, szocializációs és gondozási mintát nyújt az ide látogató családoknak.

Játszócsoport

Szolgáltatásunkat szívből ajánljuk azoknak a szülőknek és gyermekeiknek (0–4 éves korig), akik egy közös játékkal, beszélgetéssel teli színes délelőttöt szeretnének eltölteni bölcsődei környezetben, akár a bölcsődei beszoktatást megelőzően, segítve ezzel a szocializációt. Ez az idő alkalmas arra, hogy gyermeküket közösségi helyzetben lássák. A játszócsoport támogatás; segítség a szülőnek, ha elbizonytalanodott, vagy bizonyos nevelési helyzetekkel kapcsolatban kérdései merülnek föl.

Mi is az előnye a játszócsoportnak?

  • Családias környezet, tapasztalatcsere más szülőkkel;
  • Közösségi élmény, mely a szülővel együtt történik;
  • Elmélyíti, formálja a szülő-gyermek kapcsolatot;
  • Tartalmas, minőségi időtöltés, ahol játék közben a közös élethelyzetek, problémák, feladatok összehozzák a szülőket, gyermekeket, ismeretségek, barátságok alakulhatnak ki;
  • Összehozzák a szülőket, gyermekeket, ismeretségek, barátságok alakulhatnak ki;
  • A nagymozgásos játékeszközök használata segíti a mozgásfejlődést;
  • A szülők különböző szakemberek (kisgyermeknevelő, bölcsődeorvos, pedagógus, pszichológiai mentor) segítségét, tanácsát kérhetik nevelési, gondozási feladatokkal, esetleges mentális, pszichés, fejlődési, egészségügyi problémákkal kapcsolatban;
  • Az első társadalmi szocializációs közeg, ahol a gyermekeket játék közben intuíciók, hangulatos, színes élmények érik, a felfedezés öröme során megismerik a közösség „erejét”.

A Játszócsoport szolgáltatás térítési díja

1500 Ft/fő/alkalom
Testvérkedvezmény: 25%

 

Érdeklődni telefonon, e-mailben Bulyákiné Virág Judit bölcsődevezetőnél lehet.

Tel: 06 70 620-6586
E-mail: igazgato.alomvar@remenyhir.hu
Személyesen, előre egyeztetett időpontban:
MPE OCM Álom-Vár Bölcsőde
2117 Isaszeg, Kertész utca 7. (megközelítés a Gábor Dénes köz felől)

További információ lehetőség: Facebookon: Játék, móka kacagás vagy Andi Andika – nál, a játszócsoport háziasszonyánál.

A közös játék, tartalmas időtöltés jegyében minden érdeklődőt szeretettel hívunk, várunk!

Az Álom-Vár Bölcsőde dolgozói